Titan Gel: Πού Μπορεί Να Βοηθήσει Και Πού Όχι

Ένα πανάρχαιο πρόβλημα για τους άνδρες είναι το πρόβλημα του μικρού μεγέθους του πέους. Για χρόνια, οι άνδρες αναζητούσαν στην επιστήμη να τους δώσει μια απάντηση, η οποία συνήθως οδηγούσε σε επώδυνες χειρουργικές επεμβάσεις. Η διαδικασία της χειρουργικής επέμβασης ανήκει πλέον στο παρελθόν όμως με τη βοήθεια των σύγχρονων επιστημονικών εξελίξεων στη φυσική διεύρυνση του πέους.

Titan Gel Gold

Η καλύτερη λύση αυτή την στιγμή για την απόλυτη σεξουαλική δραστηριότητα, είναι το Titan Gel.

Κυκλοφορεί χρόνια στην Ελλάδα και χιλιάδες Έλληνες χρήστες ορκίζονται για τα αποτελέσματα του Titan Gel στην επιμήκυνση πέους, την στυτική δυσλειτουργία και την πρόωρη εκσπερμάτωση.

➡ Για να μάθετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ: Titan Gel Greece.

Το Titan Gel (ιδιαίτερα στη νέα του έκδοση Gold) είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε.

Όσα θα διαβάσετε παρακάτω είναι ημίμετρα, έχουν οπωσδήποτε αποτελέσματα, αλλά χρειάζονται μήνες και πολλή ταλαιπωρία για να δώσουν κάτι ορατό.

Ενώ παλαιότερα η εστίαση ήταν να δουλεύουμε από έξω προς τα μέσα για να αποκτήσουμε μέγεθος, τώρα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Οι φυσικές τεχνικές διεύρυνσης πέους βοηθούν τους άνδρες να αποκτήσουν πραγματικά εκατοστά αναπτύσσοντας το πέος από μέσα προς τα έξω.

Λιγότερο Αποτελεσματικές Μέθοδοι Για Την Επιμήκυνση Πέους

Αυτές οι εξελίξεις όμως έχουν δει την ανάπτυξη ειδικών ασκήσεων και τώρα των συσκευών έλξης. Οι συσκευές έλξης και οι ασκήσεις έχουν επιτρέψει στους άνδρες να αποκτήσουν μεγαλύτερο μέγεθος πέους μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες. Μέσω της συνεχούς χρήσης κατά τη διάρκεια μερικών μηνών, οι άνδρες μπορούν να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο μέγεθος, τόσο σε μήκος όσο και σε περίμετρο.

Titan Gel και συσκευές έλξης

Καθώς η μεγέθυνση του πέους πλησιάζει περισσότερο στην επικρατούσα τάση, οι περισσότεροι άνδρες χρησιμοποιούν ήδη τις τεχνικές της και συζητούν με άλλους σε φόρουμ για την ανδρική βελτίωση. Θέλουν να βελτιώσουν τον εαυτό τους τώρα περισσότερο από ποτέ και η φυσική διεύρυνση πέους τους δίνει τα εργαλεία για να φτάσουν τις δυνατότητές τους.

Πώς Λειτουργεί Η Φυσική Μεγέθυνση Πέους

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι δύο κύριες μέθοδοι φυσικής αύξησης του πέους είναι με το τέντωμα του. Σε γενικές γραμμές, το τρέχον μέγεθος του πέους σας είναι περιορισμένο. Για να μεγαλώσει, το πέος χρειάζεται διέγερση ώστε οι εσωτερικοί λείοι μύες του να επεκταθούν και να επιτρέψουν τη ροή περισσότερου αίματος.

Μόλις αυξηθεί η ροή του αίματος, χρησιμοποιούνται τεχνικές διάτασης για να ωθήσουν την πλούσια παροχή θρεπτικών συστατικών στο αίμα σε νέες περιοχές του πέους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βοηθηθεί η ανάπτυξη ογκωδών νέων ιστο-κυττάρων. Αυτό με τη σειρά του δίνει στο πέος περισσότερο όγκο, μέγεθος και δύναμη.

Τι Να Περιμένετε Από Τη Φυσική Μεγέθυνση Του Πέους

Αυτή τη στιγμή, οι δύο πιο συχνά χρησιμοποιούμενες μέθοδοι για την αύξηση του μεγέθους είναι οι τεχνικές άσκησης και η συσκευή διεύρυνσης πέους. Αυτές οι δύο κορυφαίες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη μεγέθυνση του πέους θα λειτουργήσουν για οποιοδήποτε μέγεθος πέους. Κάθε φυσιολογικός άνδρας μπορεί να αναμένει κέρδη από δυο έως και πέντε εκατοστά σε διάστημα 1-6 μηνών.

Φυσικά, μπορείτε τεχνικά να πάτε σε μεγαλύτερο μέγεθος αν το θέλετε. Να ξέρετε όμως ότι ένα μέγεθος πέους μεγαλύτερο από είκοσι εκατοστά είναι σαν να ζητάτε προβλήματα. Οι περισσότερες γυναίκες βρίσκουν ένα πέος αυτού του μεγέθους επώδυνο, και ούτως ή άλλως είναι οι πρώτες τέσσερις ίντσες του κόλπου που μετράνε πραγματικά. Με αυτόν τον τρόπο, η περίμετρος ή το πάχος μπορεί να είναι πιο σημαντικά για την ικανοποίηση μιας γυναίκας. Το τέλειο μέγεθος προς το οποίο θα εργαστείτε εξαρτάται απόλυτα από εσάς, αλλά σίγουρα αξίζει την προσπάθεια.

Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν λόγω του τρέχοντος μεγέθους σας και του πόσο συχνά γυμνάζεστε με ασκήσεις ή φοράτε τη συσκευή έλξης πέους, αλλά όλοι θα έχουν τουλάχιστον κάποια αποτελέσματα. Εάν έχετε σοβαρά ιατρικά προβλήματα, ίσως να θέλετε να μιλήσετε με το γιατρό σας πριν προσπαθήσετε να μεγεθύνετε το πέος σας.

Να Έχετε Αισιοδοξία

Οι περισσότεροι άνδρες που παραμένουν με κίνητρο και συνεχίζουν τη μέθοδο διόγκωσης του πέους τους θα δουν θετικά και μόνιμα αποτελέσματα. Μερικοί άνδρες τα παρατάνε πολύ νωρίς και ορκίζονται ότι η αύξηση του πέους δεν λειτουργεί. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να ενδώσει, επιμένοντας στις ασκήσεις σας και στη χρήση της συσκευής έλξης.

Μπορείτε Ταυτόχρονα να χρησιμοποιείτε το Titan Gel για να επιταχύνετε τα αποτελέσματα σας, ενώ χαίρεστε το απίστευτο σεξ που θα σας χαρίσει από την πρώτη φορά που θα το εφαρμόσετε στο μόριο σας.

Να Κάνετε Μετρήσεις

Τα αποτελέσματα θα έρθουν και θα νιώσετε φανταστικά όταν δείτε την πρόοδο καθώς μετράτε το πέος σας. Προσέξτε όμως να μην μετράτε πολύ συχνά, καθώς μπορεί να απογοητευτείτε αν δεν βλέπετε αποτελέσματα. Μετρήστε κάθε 3 εβδομάδες αντί για κάθε λίγες ημέρες και θα δείτε τι εννοώ.

Εάν χρησιμοποιείτε τις ασκήσεις, προσπαθήστε να αναμειγνύετε μια νέα άσκηση στη ρουτίνα σας κάθε λίγες εβδομάδες καθώς θα νιώθετε πιο άνετα με τον σωστό τρόπο προπόνησης.

Εάν επιλέξετε να δοκιμάσετε τη συσκευή έλξης, ορισμένες εταιρείες όπως η SizeGenetics θα σας δώσουν πρόσβαση σε έναν οδηγό ασκήσεων διεύρυνσης πέους, τον οποίο μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε για να επιταχύνετε τα κέρδη σας. Αυτή είναι η συνιστώμενη επιλογή για όσους θέλουν τα ταχύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Πρόωρη Εκσπερμάτιση Και Αριθμός Σπερματοζωαρίων

Οι περισσότεροι άνδρες δεν θα συνειδητοποιήσουν ότι έχουν χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων μέχρι να έρθει η ώρα να αποκτήσουν παιδί. Εάν ένα ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα στη σύλληψη ενός παιδιού, και οι δύο σύντροφοι θα υποβληθούν γενικά σε ορισμένες εξετάσεις. Μία από τις πρώτες εξετάσεις που θα πρέπει να υποστεί ο άνδρας είναι η εξέταση του αριθμού των σπερματοζωαρίων του.

Για ορισμένους άνδρες αυτό μπορεί να είναι μια δύσκολη εμπειρία. Η πραγματοποίηση της εξέτασης και η αναγνώριση ότι ο λόγος που αυτός και η σύντροφός του δεν είναι σε θέση να συλλάβουν βρίσκεται μέσα στο σώμα του μπορεί να είναι ένα δύσκολο χάπι για έναν άνδρα να το καταπιεί. Μπορεί να προκαλέσει πολλά αντικρουόμενα συναισθήματα και για τους δύο συντρόφους, αλλά είναι σημαντικό να βρεθεί το πρόβλημα και στη συνέχεια να γίνει ό,τι προτείνει ο γιατρός για την αντιμετώπισή του.

Προβλήματα Πρόωρης Εκσπερμάτισης

Όταν ένας άνδρας υποφέρει από πρόωρη εκσπερμάτιση, είναι σημαντικό να προσδιοριστεί νωρίς ο αριθμός των σπερματοζωαρίων, διότι αν αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος για την αδυναμία σύλληψης ενός ζευγαριού, δίνει στον γιατρό κάτι για να δουλέψει. Θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να καθορίσει την κατάλληλη πορεία δράσης που θα επιτρέψει στο ζευγάρι να εκπληρώσει το όνειρό του να γίνει γονέας.

Εάν ένας άνδρας έχει αριθμό σπερματοζωαρίων που είναι κάτω από 20 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ανά ml, τότε αυτό αναφέρεται ως χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων. Αυτό σημαίνει ότι η παραγωγή του σπέρματός του είναι κάτω του μέσου όρου.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα γονιμότητας. Ωστόσο, η ύπαρξη χαμηλού αριθμού σπερματοζωαρίων είναι πολύ συχνή και σε ορισμένες περιπτώσεις πρόκειται απλώς για μια προσωρινή κατάσταση.

Το Titan Gel Δεν Βοηθάει Στον Αριθμό Σπερματοζωαρίων

Μην περιμένετε ότι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε όσα περιγράφονται παρακάτω χρησιμοποιώντας το Titan Gel Gold ή κάποιο παρόμοιο τζελ για την ενίσχυση της αντρικής λίμπιντο και του μεγέθους του πέους.

Εάν είστε άνδρας που του έχουν πει ότι έχετε χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων και θέλετε να συλλάβετε ένα παιδί, είναι σημαντικό να αφήσετε προς το παρόν το blog μας και να συζητήσετε τις εναλλακτικές λύσεις με το γιατρό σας. Ο γιατρός σας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να προσδιορίσει την αιτία του μειωμένου σπέρματος και αν είναι δυνατόν θα σας προσφέρει προτάσεις για τρόπους με τους οποίους μπορείτε είτε να αυξήσετε τον αριθμό των σπερματοζωαρίων είτε να βελτιώσετε τις πιθανότητες σύλληψης.

Η ύπαρξη χαμηλού αριθμού σπερματοζωαρίων δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν θα είστε σε θέση να αποκτήσετε παιδί. Σημαίνει απλώς ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνετε προσαρμογές στον τρόπο ζωής ή στις συνήθειες σας για να αυξήσετε καλύτερα τον αριθμό των σπερματοζωαρίων σας.

Ένας χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες δυσκολίες όσον αφορά τη σύλληψη ενός παιδιού, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα γίνετε πατέρας. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και πρόθυμοι να κάνετε τις προσαρμογές που σας προτείνει ο γιατρός σας. Ευχαριστούμε για την επίσκεψη στο https://mens24fitness.eu/

Δημοσιεύτηκε στο