Λίγα Λόγια Για Την Δίαιτα South Beach (Όχι Με Ελληνικά Δεδομένα)

Αναπτύχθηκε από τον Δρ. Arthur Agatston, η διατροφή South Beach διατρέχει τον εαυτό της ως διδακτικό δίαιτα για να φάει τους σωστούς υδατάνθρακες και τα σωστά λιπαρά. Η διατροφή έχει τρεις φάσεις. Στην αποβολή του πρώτου Dieter, οι δύσκολες βιταμίνες τους προκαλούν γρήγορη απώλεια βάρους.

 

#southbeachdiet #sbdiet #southbeachdieta #cucumber #eggs #speck #foodgram #foodporn #yummy #supper #eathealthy #lowcarb

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη South Beach Diet (@southbeach_diet) στις

Στη δεύτερη φάση, ορισμένοι τύποι υδατανθράκων επανεισάγονται και η απώλεια βάρους είναι πιο αργή. Η τελική φάση είναι η φάση “Δίαιτα για τη ζωή”. Αυτή είναι η διατροφή συντήρησης και θα ακολουθηθεί για το υπόλοιπο της ζωής του dieter. Εάν σε οποιαδήποτε στιγμή το dieter αρχίζει να αποκτά ανεπιθύμητα κιλά, τότε περνάει απλά από τις φάσεις επαγωγής και προ-συντήρησης ξανά.

Πότε Να Πιέσετε Τον Εαυτό Σας Περισσότερο Στο FItness

Το να κάνετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής πιο δύσκολο μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιώσετε το πρόγραμμα. Αυτό γίνεται επίσης όταν ο στόχος είναι να παρακινήσετε τους ανθρώπους και να δημιουργήσετε καλύτερα αποτελέσματα.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που το να κάνετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής πιο δύσκολο μπορεί να μην είναι επωφελές. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αποφύγετε τους κινδύνους και τους τραυματισμούς που μπορεί να προκληθούν λόγω της υπερβολικής δυσκολίας ή εάν θέλετε απλώς να διατηρήσετε το status quo του τρέχοντος προπονητικού σας σχήματος..

Η πρώτη φάση δίνει έμφαση στην πρωτεΐνη από πηγές κρέατος υψηλής ποιότητας με πολλά φρέσκα λαχανικά και σαλάτες με πραγματικό ελαιόλαδο. Το ζαχαροπλαστείο, το ρύζι, τα ζυμαρικά, οι πατάτες, τα ψητά, το γάλα σόγιας και το τυρί, το γιαούρτι, τα τεύτλα, τα καρότα, το καλαμπόκι και όλα τα φρούτα απαγορεύονται στη φάση επαγωγής των 14 ημερών. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα καραμέλα, το κέικ, το παγωτό και τη ζάχαρη, καθώς και τα κρέατα που θεραπεύονται σε ζάχαρη ή μελάσσα.

Η διατροφή ενθαρρύνει τρία γεύματα την ημέρα με ένα μεσημεριανό και ένα μεσημεριανό σνακ. Υπάρχει επίσης ένα καθημερινό σχέδιο γεύματος. Αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει αυστηρό έλεγχο του τμήματος στην φάση επαγωγής. Ένα παράδειγμα ημερήσιου σνακ είναι 20 φιστίκια. Και τα 30 φιστίκια είναι μια άλλη επιλογή σνακ.

Σε αντίθεση με την Atkins, η απεριόριστη κατανάλωση πρωτεΐνης δεν συνιστάται ή επιτρέπεται σε αυτή τη δίαιτα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των μεταγενέστερων σταδίων της δίαιτας ορισμένοι από τους αυστηρούς ελέγχους των μερών τελειώνουν και οι διαιτολόγοι είναι ικανοί να τρώνε μέχρι να κορεσθούν.

Ορισμένα από τα απαγορευμένα τρόφιμα μπορούν να επανεισαχθούν αργά, μερικές φορές σε τροποποιημένη μορφή στη δεύτερη φάση της δίαιτας. Η δεύτερη φάση διαρκεί έως ότου επιτευχθεί το βάρος στόχου του Dieter. Ωστόσο, εξακολουθούν να απαγορεύονται τα λευκά προϊόντα αλευριού, οι πατάτες, το καλαμπόκι, τα καρότα, τα τεύτλα και τα γλυκά φρούτα όπως η μπανάνα και ο ανανάς.

Αφού οι διαιτολόγοι φτάσουν στο ιδανικό βάρος τους, προχωρούν στη δίαιτά τους για τη ζωή ή τη διατροφή συντήρησης.

Σε αυτή τη φάση τα απαγορευμένα τρόφιμα είναι επεξεργασμένα τρόφιμα, λευκά προϊόντα αλευριού, γλυκά φρούτα και τρόφιμα με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη γενικά.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου επαγωγής των 14 ημερών, ο Δρ. Agatston προβλέπει μια απώλεια βάρους μεταξύ οκτώ και 13 κιλών, με το λίπος της κοιλιάς να είναι το πρώτο που θα πάει. Στη δεύτερη φάση, ο dieter θα πρέπει να συνεχίσει να χάνει 1-2 λίβρες κάθε εβδομάδα, εφόσον δεν ξεπερνούν τα σκάφη με την επανεισαγωγή του carb.

Διαβάστε επίσης εδώ: https://mens24fitness.eu/sizegenetics/

Δημοσιεύτηκε στο