Sizegenetics – Μπορεί Να Αλλάξει Ο Γενετικός Κώδικας Και Το… Μέγεθος Σας;

Αν πραγματικά νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε μεγέθυνση πέους, το Sizegenetics είναι η πρώτη και ίσως μοναδική επιλογή σας!

Sizegenetics

Πριν δοκιμάσετε κάποιον επικίνδυνο και επίπονο τρόπο για να πετύχετε την αύξηση του πέους σας, είναι καλό να ενημερωθείτε. Οι εγχειρίσεις μπορούν να σας κοστίσουν πολλά χρήματα και σίγουρα δεν θα σας αρέσει η εμπειρία.

Το Sizegenetics είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος μεγέθυνσης πέους, με αναλυτικές οδηγίες και σίγουρα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.

Καλό είναι να σημειώσουμε ότι θα χρειαστεί να κάνετε μια μικρή προσπάθεια σε καθημερινή βάση. Δεν θα σας χαριστεί η αύξηση του πέους και σίγουρα το κόστος του είναι λιγάκι τσιμπημένο.

Καταλαβαίνετε όμως ότι σε θέματα υγείας, συνήθως μια θεραπεία χρειάζεται υπομονή, επιμονή και… χρήματα!

Από Τι Εξαρτάται Το Μέγεθος Του Πέους;

Η ερώτηση αυτή σίγουρα ταλαιπωρεί εδώ και χιλιάδες χρόνια τον ανδρικό πληθυσμό.

Χιλιάδες είναι επίσης και οι απαντήσεις που μπορεί να πάρει κανείς. Μπορεί να μην μάθουμε ποτέ. Μπορεί και οι απαντήσεις που μας δίνουν οι φιλενάδες μας, απλά να μας ικανοποιούν και να σταματάμε να αναρωτιόμαστε περισσότερο.

Κανένας άντρας δεν θέλει βαθιά μέσα του να έχει μικρό πέος.

Μπορεί να μην το παραδεχόμαστε, αλλά αυτό είναι κάτι που κουβαλάμε στο μυαλό και την ψυχή μας από πολύ μικρές ηλικίες. Από τότε που αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε ότι αυτό το ιδιαίτερο όργανο μας, μπορεί να έχει και κάποια άλλη χρήση, εκτός από το να μας… ξαλαφρώνει στην τουαλέτα.

Το μέγεθος και το πάχος του πέους εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Κυρίως γενετικούς. Όπως τα νύχια, το χρώμα των ματιών και των μαλλιών μας, το μήκος των ποδιών μας κλπ. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και αυτό είναι γραμμένο στα γονίδια του, πριν καν γεννηθεί.

Το μέγεθος του πέους εξαρτάται και από φυλή του κάθε ένος.

Αποκλείεται να μην ξέρετε για τους αφροαμερικανούς και τα μεγέθη τους. Αν έχετε δει έστω και μια ταινία ενηλίκων με έγχρωμους, θα καταλαβαίνετε τι ακριβώς εννοώ.

Αν δεν έχετε δει μέχρι σήμερα, ίσως να σας έφτιαχνε την ψυχολογία, μια παρόμοια ταινία, αλλά με… Κινέζους! Πιστέψτε με. Αξίζει τον κόπο να ψάξετε να βρείτε κάποια online.

Μπορεί Να Βοηθήσει Το Sizegenetics;

Η απλή και σύντομη απάντηση είναι “σίγουρα μπορεί”!

Τώρα… Θαύματα δεν γίνονται και καλό θα ήταν να το σημειώσετε κάπου αυτό. Ολοι μας έχουμε ένα προκαθορισμένο μήκος και πάχος πέους. Κυρίως σε θέμα εύρους. Μας έχει “γράψει” δηλαδή η μοίρα μας, να αποκτήσουμε ένα πέος από 13 έως 17 εκατοστά.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα.

Σίγουρα βοηθάει η διατροφή και καλή φυσική κατάσταση. Γίνεται καλύτερη αιμάτωση των αγγείων και το “πρήξιμο” είναι απόλυτα εμφανές.

Μπορείτε να κάνετε και… ασκήσεις γυμναστικής με στόχο να κερδίσετε μερικά χιλιοστά. Συνήθως κάτι τέτοιο θα σας ταλαιπωρήσει και θα παρατήσετε τις προσπάθειες πολύ σύντομα.

Εδώ είναι που το Sizegenetics μπορεί να κάνει την διαφορά.

Προς Θεού! Μην νομίζετε ότι τα πράγματα θα είναι εύκολα. Αντίθετα. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε και να αφιερώνετε αρκετό χρόνο την ημέρα για να ασχολείστε με τον ανδρισμό σας. Μεταξύ μας όμως… Αυτό δεν κάνετε τόσα χρόνια κάθε μέρα;

Το Sizegenetics Δεν Είναι Μια Εύκολη Λύση

Θα το πληρώσετε και θα σας ταλαιπωρήσει. Σίγουρα όμως θα αξίζει τον κόπο γιατί το δώρο που θα πάρετε όταν ολοκληρώσετε το πρόγραμμα μεγέθυνσης πέους του Sizegenetics θα είναι το καλύτερο που θα σας έχουν κάνει ποτέ.

Θα χρειαστεί να αφιερώσετε από 3 έως 6 μήνες, ανάλογα με το μέγεθος που θέλετε να προσθέσετε. Ίσως και παραπάνω, ανάλογα την περίπτωση σας και το αρχικό σας μήκος.

Όπως και να έχει, το Sizegenetics είναι μια αγορά που “θα σας μείνει” και που σίγουρα “αξίζει τα λεφτά του”. Φροντίστε απλά να το έχετε καθαρό και σε καλή κατάσταση. Κάποια στιγμή στο μέλλον είμαι σίγουρος ότι θα αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσετε πάλι!