Διαβάστε Αυτό Αν Δυσκολεύεστε Να Πειθαρχήσετε Στην Γυμναστική

Αν κάποιος αναφέρει την άσκηση, νομίζετε ότι «το μισώ να ασκήσω, δεν υπάρχει τρόπος να το κάνω.» Η άσκηση είναι δύσκολη, είναι ένα drag, χρειάζεται πολύς χρόνος ». Αυτοί οι τύποι πεποιθήσεων μπορεί να σας εμποδίζουν να ανακαλύψετε έναν τρόπο διασκέδασης για να προσθέσετε στο σχέδιο απώλειας βάρους σας.

Δυσκολεύεστε Να Πειθαρχήσετε

Είμαι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Όταν ήμουν νεότερος, δεν μου άρεσε η συμμετοχή σε αθλήματα. Ένιωσα αδέξια, δεν μπορούσα να ρίξω μια μπάλα για να σώσει τη ζωή μου, και δεν θα ήθελα να προσπαθήσω να πιάσω ένα (ίσως να βλάψω τον εαυτό μου). Ποτέ δεν αισθάνομαι βέβαιος για την ικανότητά μου στον τομέα της πρακτικής και δεν είχα ανταγωνιστικό πνεύμα. Δεν με νοιάζει πραγματικά αν κερδίσαμε, πράγμα που τείνει να θυμάμαι τους συμπαίκτες μου. Έτσι, αν κάποιος μου μίλησε για την άσκηση θα έλεγα: “Ευχαριστώ, αλλά δεν ευχαριστώ, μισώ τον αθλητισμό.” Αλλά κάτι αστείο συνέβη στο δρόμο για το ντουλάπι? Ανακάλυψα την άρση βαρών. Κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά και μπορείτε να ανακαλύψετε κάποια δραστηριότητα που αγαπάτε.

Εάν είστε απόλυτα χαρούμενος που κάθεστε στον καναπέ, τότε απλά αποδεχτείτε ότι θα παραμείνετε βαρύτεροι εξαιτίας αυτού. Είναι πολύ ωραίο να επιλέξετε να μην σηκωθείτε και να μετακομίσετε, αλλά αν σηκωθείτε πιο συχνά, θα διαπιστώσετε ότι είναι καλό να κινηθείτε. Τα σώματα μας σχεδιάστηκαν για να λυγίζουν και να λυγίζουν. Η σωματική δραστηριότητα απλά αισθάνεται καλή.

Αλλάξτε Πώς Σκέφτεστε Και Θα Αλλάξετε Πώς Αισθάνεστε Για Την Άσκηση

Πολλοί άνθρωποι λένε ότι μισούν να ασκήσουν, πολλοί επειδή σχετίζονται με την άσκηση στην τάξη τάξη φυσικής αγωγής, όπου έπρεπε να φορούν σορτς dorky, μισητό πώς φαίνονταν, και δεν ήταν τόσο αθλητικά όσο τα άλλα παιδιά, έτσι αισθάνθηκαν κακό ή είχαν επιλέξει τελευταία για ομάδες. (Ήθελα να επιλεγεί τελευταία, πραγματικά μίσος σπορ). Ίσως, μάλιστα, μισούσαν το ντύσιμο μπροστά από όλα τα άλλα παιδιά.

Αυτές οι πρώιμες δυσάρεστες εμπειρίες αφήνουν τους περισσότερους από εμάς να φοβούνται την απλή σκέψη της «άσκησης». Μπορεί να έχετε παρατηρήσει παιδιά που απολαμβάνουν αθλήματα όμως. Ήταν πάντα λίγο πιο υγιεινό, τρέξιμο, άλμα, αποπνέοντας και χαστούκισαν ο ένας τον άλλον στην πλάτη. Φαινόταν να έχουν κάτι που δεν είχατε. Μια ζωντανή ζωτικότητα, ζωηρή ζωή; Δεν θα θέλατε κάποια από αυτά;

Η άσκηση μπορεί να είναι οτιδήποτε κάνετε, που δεν είναι μόνο να κάθεστε ή να ξαπλώνετε. Περπατώντας επάνω ή κάτω είναι η άσκηση, η μεταφορά τσάντες παντοπωλείου είναι η άσκηση, και έτσι είναι η κάμψη και το τέντωμα για να πλύνετε ρούχα ή να φορτίσετε το πλυντήριο πιάτων. Είναι όλα μια ευκαιρία να κινηθεί, και η κίνηση είναι η άσκηση. Όλες οι δουλειές γύρω από το σπίτι είναι άσκηση. Αρχίστε να δώσετε προσοχή στον τρόπο με τον οποίο μετακινείτε. Λυγίστε από τη μέση και σκαρφαλώστε κάτω, χρησιμοποιώντας τους μύες των ποδιών σας. Σταθείτε σε άκρη ενώ βουρτσίζετε τα δόντια σας. Μην γκρινιάζετε όταν πρέπει να πάρετε το ταχυδρομείο? να είσαι χαρούμενος! Είναι χρόνος άσκησης.

Αν σας αρέσει να παίζετε σε αθλήματα ίσως μπορείτε να βρείτε κάποιους ομοειδείς γείτονες και να συγκεντρώσετε λίγα βραδιές το καλαθόσφαιρο; Εάν ξεκινήσετε κάτι και είστε συνεπείς, τότε η άσκηση θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος ακόμα πιο γρήγορα. Οι λεγόμενοι πολεμιστές Σαββατοκύριακου είναι καλύτεροι από τίποτα, αλλά προσπαθούν να προσθέσουν κάτι και μέσα της εβδομάδας. Το περπάτημα είναι καλό, το βιαστικό περπάτημα είναι ακόμα καλύτερο. Μπορεί να είναι για σας ότι το να σηκωθείτε απλά από την καρέκλα σας είναι άσκηση.

Ξεκινώντας Με Την Άσκηση Για Απώλεια Βάρους

Όλοι πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή και να δουλέψουμε από εκεί. Εάν το περπάτημα στην μπροστινή πόρτα είναι η άσκησή σας, καλό. Ξεκινήστε εκεί. Σηκώστε και περπατήστε στην πόρτα και πάλι πίσω, κάθε μέρα εργάζεται προς την ημέρα που βγαίνετε από την μπροστινή πόρτα και στο δρόμο. Φανταστείτε, μια μέρα θα περπατήσετε γύρω από το μπλοκ. Μπορεί να μην ακούγεται πολύ, αλλά δεν πρόκειται για ποσότητα αλλά ποιότητα.

Έχω ακούσει κάποτε κάποιον που είχε περάσει από τρομερό ατύχημα και χρησιμοποίησε ρολά πένες στο χέρι για βάρη. Τώρα που αρχίζει πραγματικά στο κάτω μέρος αλλά τελικά ανέκτησε δύναμη και σήμερα είναι υγιής και χαρούμενος. Αν δεν είστε πρόθυμοι να ασκήσετε, θα μπορούσε να είναι πώς σκέφτεστε την άσκηση. Αλλάξτε από το να το σκέφτεστε ως πηδώντας βόλτες και να τρέχετε γύρους για κάτι διασκεδαστικό όπως πεζοπορία στο δάσος ή το περπάτημα στην παραλία. Μια αλλαγή στην προοπτική μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να ξεπεραστεί η αντίσταση στην άσκηση.

Τέλος, Μια Άσκηση Ακόμα Θα Μπορούσα Να Κάνω!

Η άρση βαρών μου (κτίριο σώματος) επειδή είναι κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου (δεν σηκώνομαι τόσο βαρύ ώστε να χρειάζομαι έναν επιστήμονα) και μπορώ να δω τα αποτελέσματα γρήγορα (συνήθως σε έξι εβδομάδες ή και λιγότερο θα παρατηρήσετε μια πραγματική διαφορά με ανύψωση βάρους).

Επίσης, βόλτα με ένα σταθερό ποδήλατο γιατί μπορώ να διαβάσω ενώ οδηγώ και εγώ αγαπώ την ανάγνωση. Η ιδέα είναι να βρείτε κάτι που πραγματικά σας αρέσει και θα συνεχίσετε να το κάνετε. Αν μπήκατε στο γυμναστήριο και σας φοβόμουν, τότε δεν είναι πιθανό να συνεχίσετε το πρόγραμμα αυτό μακροπρόθεσμα.

Οι άνδρες είναι πιο ικανοί σωματικά από τις γυναίκες. Είναι επίσης σε θέση να αποδίδουν καλύτερα σε πολλούς τομείς της ζωής, όπως ο αθλητισμός, η επιστήμη κ.λπ. Αλλά το θέμα είναι ότι οι γυναίκες τις ξεπερνούν σε άλλα σύνολα δεξιοτήτων όπως το multitasking και η λεκτική έκφραση.

Οι άνδρες πρέπει να επικεντρωθούν στην προσωπική τους ανάπτυξη και να χρησιμοποιήσουν αυτή τη διαδικασία βελτίωσης για να γίνουν ισότιμοι σύντροφοι με το αντίθετο φύλο. Ωστόσο, δεν υπάρχει περίπτωση όλοι οι άντρες να είναι ίσοι γιατί πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που δεν ενδιαφέρονται να αλλάξουν τον εαυτό τους για τη βελτίωση της κοινωνίας.

Όλες Οι Κινήσεις Μετράνε Ως Άσκηση

Τι γίνεται με την κηπουρική; Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν θα σκέφτονταν την κηπουρική έντονα, αλλά ζητώ να διαφέρουν. Τι ήταν αυτό που κράτησε τους περισσότερους ανθρώπους σε καλύτερη κατάσταση πριν από 50 χρόνια; Ήταν περισσότερο περπάτημα στο γωνιακό κατάστημα, στέκεται στο φράχτη gabbing με έναν γείτονα, σκουπίζοντας τα πατώματα, χτυπώντας τα χαλιά, σκούπισμα, πλύσιμο μπανιέρες του πλυντηρίου με το χέρι, τεμαχισμό καυσόξυλα, κρέμονται τα ρούχα σε εξωτερικούς χώρους (η μαμά μου το έκαναν αυτό).

Οι εργασίες μας κράτησαν υγιείς. Σήμερα εκείνοι από εμάς που κάνουν τις δικές μας δουλειές έχουν πολλές αποταμιευτές εργασίας όπως πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια ρούχων και πλυντήρια αυτοκινήτων. Ακόμα και οι υπάλληλοι παντοπωλείου δεν παίρνουν την άσκηση της μετακίνησης των δακτύλων τους επειδή τώρα απλά να περάσουν το φαγητό πάνω από τον σαρωτή.

Μερικοί άνθρωποι παίρνουν μια μηχανή κωπηλασίας ή treadmill και το έβαλε μπροστά από την τηλεόραση και την άσκηση, παρακολουθώντας τα αγαπημένα τους δείχνει. Εάν πρόκειται να παρακολουθήσετε τηλεόραση ανεξάρτητα από το τι, τοποθετήστε τον εξοπλισμό μπροστά του και πηγαίνετε για αυτό. Τα σαλόνια είναι ιδανικά για να τοποθετήσετε κάποιο εξοπλισμό.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν χρησιμοποιούν καθόλου αυτό το δωμάτιο καθόλου και γενικά είναι ένα από τα μεγαλύτερα στο σπίτι! Προσθέστε στον χρόνο άσκησής σας έως ότου έχετε περίπου 30 λεπτά ή περισσότερο μια μέρα πραγματικής κίνησης και θα δείτε τις λίβρες να γλιστρήσουν.

Η Μηχανή Του Fitness Παίρνει Εύκολα Μπροστά

Όσον αφορά τη φυσική κατάσταση, οι άνθρωποι συχνά παγιδεύονται στη νοοτροπία του «όσο περισσότερο, τόσο καλύτερα». Ωστόσο, υπάρχουν φορές που η δυσκολία ενός προγράμματος μπορεί να είναι αντιπαραγωγική.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων μιας ρουτίνας άσκησης, είναι σημαντικό να κρατάτε τα πράγματα εύκολα, ώστε να μπορείτε να ενισχύσετε τη δύναμη και την αντοχή σας. Αλλά όσο περνά ο καιρός, μπορεί να θέλετε να αλλάξετε τη ρουτίνα σας, ώστε να γίνεται πιο δύσκολη.

Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, αυξήστε την έντασή σας προσθέτοντας σύντομες εκρήξεις ταχύτητας ή δύναμης ή αυξάνοντας το βάρος που σηκώνεται για κάθε επανάληψη.

Ανακαλύψτε ότι όλες οι κινήσεις μετράνε και θα αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα για τις κανονικές δουλειές του σπιτιού (ίσως εσείς θα δοκιμάσει τουλάχιστον). Έχετε σκάλες; Υπάρχει ένα κομμάτι εξοπλισμού προπόνησης και δεν σας κοστίσει τίποτα. Μπορείτε να περπατήσετε πάνω και κάτω τους, να στέκεστε στην άκρη ενός και να σηκώσετε και να σηκώσετε τα τακούνια σας (αυξάνονται τα μοσχαράκια).

Περπατήστε σε tip toe μερικές φορές. Κάθε φορά που σηκώνεστε από μια καρέκλα, χρησιμοποιήστε τους μύες των ποδιών σας, ίσως ακόμη και να καθίσετε ξανά και να το κάνετε ξανά. Σταθείτε στον τοίχο και σιγά-σιγά χαμηλώστε σε καθιστή θέση (ή τόσο χαμηλό όσο είναι άνετο ακόμα και αν είναι μόνο ένα τέταρτο ίντσας).

Το σπίτι σας είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Το σπίτι σας είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, οπότε αρχίστε να το χρησιμοποιείτε. Ακριβώς επειδή δεν διαθέτετε φανταχτερό εξοπλισμό ή δεν ανήκουν στο γυμναστήριο δεν σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε τακτική άσκηση.

Κοιτάξτε γύρω και να είναι πολυμήχανος. Οι άδειες κανάτες γάλακτος που είναι γεμάτες με άμμο είναι αρκετά βαριές για να χρησιμοποιήσουν οι περισσότεροι άντρες ως βάρη. Τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα μπορούν επίσης να γίνουν ένα βολικό βάρος. Δείτε τι ιδέες μπορείτε να βρείτε και να διασκεδάσετε βάζοντας κάποια άσκηση στην καθημερινή σας ζωή.

Δημοσιεύτηκε στο