7 Τρόποι Για Να Εξασφαλίσετε Ότι Θα Κολλήσετε Στο Πρόγραμμα Προπόνησης

Πρόγραμμα Προπόνησης

1. Ξεκινήστε την εξέταση της άσκησης διαφορετικά. Σκεφτείτε την άσκηση ως τρόπο ζωής. Μην κοιτάτε ως άσκηση όπως μια αγγαρεία ή μια εργασία που σας πονάει. Η άσκηση είναι ίσως το πιο φθηνό και διασκεδαστικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για τη ζωή σας. Βρείτε κάτι στην άσκηση που σας αρέσει να κάνετε, όπως η συνάντηση με νέους ανθρώπους, η έξοδος από την εργασία ή τα μέσα για την ανακούφιση από το στρες. Θα είναι σαν να βουρτσίζετε τα δόντια σας ή να τρώτε πρωινό. Όσο πιο γρήγορα βλέπετε την άσκηση ως δραστηριότητα της υγείας και του τρόπου ζωής, τόσο πιο γρήγορα θα εμφανιστούν τα αποτελέσματά σας.

2. Σκεφτείτε μικρό. Αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο μέρος της άσκησης για να καταλάβουν οι άνθρωποι και να ακολουθήσουν με. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν τα αποτελέσματα να συμβούν τώρα και να ξεκινήσουν το πρόγραμμα προπόνησής τους που θα τα βγάλει έξω. Αυτός είναι ο λόγος αριθ. 1 που οι άνδρες και οι γυναίκες σταματούν να ασκούν. Περιμένουν πάρα πολλά. Κατανομή των στόχων σας σε τμήματα ή τμήματα και επιλογή ορισμένων ρεαλιστικών στόχων. Πριν το ξέρεις, χάσατε
αυτά τα ενοχλητικά 10 κιλά και ή η υγεία έχει βελτιωθεί δέκα φορές.

3. Πάρτε έναν συνεργάτη προπόνησης. Εάν υπάρχει κάποιος που σας περιμένει στο γυμναστήριο, την ίδια στιγμή που υποτίθεται ότι βρίσκεστε εκεί, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα είστε εκεί 100% του χρόνου για προπόνηση μαζί του. Μπορεί επίσης να παράγει αποτελέσματα άμεσα φυσικά, δεδομένου ότι αυτόματα θα πιέζετε το ένα το άλλο για να κάνετε καλύτερα και καλύτερα.

4. Αλλάξτε το Workout σας πιο συχνά. Αλλαγή: Η ουσία του επιδιωκόμενου στόχου. Εάν τροποποιείτε την προπόνηση σας πιο συχνά, θα δείτε αναμφισβήτητα τις αλλαγές. Προλαμβάνει τους μύες σας από το να παραμείνουν στάσιμοι και παίρνουν τις υποχωρήσεις από την εργασία έξω.

5. Μίσθωση ενός προσωπικού προπονητή. Ξοδεύετε πολύ χρόνο στο γυμναστήριο και δεν βλέπετε αλλαγές; Μπορεί να έχετε υπερβολική εργασία σε ορισμένους μυς και να μην χρησιμοποιείτε καθόλου τους άλλους. Εκτελείτε όλες τις ασκήσεις σωστά; Η παραμικρή κίνηση θα κάνει θαύματα για τη διαμόρφωση και την απόκτηση της εμφάνισης που θέλετε. Ένας προσωπικός εκπαιδευτής θα ξέρει ακριβώς τι να κάνει για να σας βοηθήσει να πάρετε αποτελέσματα.

6. Προπόνηση σε διαφορετική ώρα της ημέρας. Αλλάξτε το πρόγραμμα σας σε προπόνηση σε διαφορετική ώρα της ημέρας. Αυτό θα βάλει ένα τεράστιο σοκ στο σώμα και το μυαλό σας όσον αφορά την άσκηση.

7. Σχέδιο να εξασκηθείτε για ένα ελάχιστο διάστημα έξι μηνών. Η όλη ιδέα σχετικά με την άσκηση είναι να αποκτήσετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε και να δημιουργήσετε ένα πιο υγιές άτομο. Ο σίγουρος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να το κάνετε με συνέπεια σε μια χρονική περίοδο. Κατά την έναρξη ενός προγράμματος άσκησης, ανεξάρτητα από τους στόχους σας, θα πρέπει να το κάνετε αυτό για τουλάχιστον 6 μήνες. Πριν το ξέρετε, η άσκηση είναι πλέον ένας τρόπος ζωής.

Επίλογος

Όλοι θέλουμε να ζούμε μια υγιεινή ζωή και να φροντίζουμε το σώμα μας. Τι συμβαίνει όμως όταν πιάνεις τον εαυτό σου να χτυπά σε ένα πλάτωμα και δεν παίρνει τα αποτελέσματα που ήθελες; Αν ισχύει αυτό, ήρθε η ώρα να κάνετε το πρόγραμμα γυμναστικής σας πιο δύσκολο.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι το να κάνεις το πρόγραμμα πιο δύσκολο σημαίνει περισσότερη δουλειά και λιγότερα αποτελέσματα. Αλλά δεν είναι αλήθεια. Μια νέα μελέτη δείχνει ότι η δυσκολία του προγράμματος στην πραγματικότητα κάνει τους ανθρώπους να παραμείνουν σε αυτό περισσότερο και να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Δημοσιεύτηκε στο